Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019

Τρόμος στα Ριζώματα από γυναικεία μορφή-φάντασμα !

Τρόμος στα Ριζώματα από μορφή γυναίκας-φάντασμα που περιπλανιέται λίγο έξω από το χωριό κοντά σε σημείο που πριν πολλά χρόνια είχε φονευθεί μια γυναίκα.
Οι χωριανοί είναι ανάστατοι γιατί πολλές ιστορίες έχουν ειπωθεί για τη μορφή αυτή αλλά κανείς δεν την πίστευε μέχρι σήμερα που η φωτογραφία του κυρίου Γ. Δέλλα είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
‘Οπως είπε στην αστυνομία μετά το σοκ που υπέστει ο κύριος Δέλλας «νύχτωνε και γυρνούσα στο χωριό από τον καθημερινό περίπατο και όταν άναψα τα φώτα στο μηχανάκι, μπροστά μου εμφανίστηκε μια ψηλή γυναίκα με άσπρο φόρεμα και αλλοπρόσαλα μαλλιά και περπατούσε προς το μέρος μου. Μέσα στην τρομάρα μου, αφού ήξερα τον μύθο της περιοχής για τη γυναίκα που σκοτώθηκε βίαια βρήκα το θάρρος και έστρεψα το κινητό προς το μέρος της και την έβγαλα φωτογραφία. Αμέσως μετά, πλησιάζοντας κι άλλο άρχισε να γελάει διαπεραστικά, σχεδόν τραγουδιστά και χορεύοντας εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος. Τρομαγμένος γύρισα γρήγορα στο χωριό και έδειξα τη φωτογραφία σε χωριανούς μπας και ξέρουν τη γυναίκα αλλά κανείς δεν την ήξερε ούτε τους θυμίζει κάποια. Ήταν σίγουρα το φάντασμα που οι μύθοι από παλιά λένε…».
Νεότερες πληροφορίες λένε πως η γυναίκα εθεάθη πρόσφατα και από έναν άλλο κάτοικο του χωριού στο ίδιο σημείο, κρατώντας και ένα παιδί στο χέρι της…
Τα γεγονότα είναι συγκλονιστικά.

Η φωτογραφία αποκλειστικά στη σελίδα μας :


1 σχόλιο:

  1. Αδερφέ κατέβασε το γιατί ό κόσμος νομίζει ότι ζούμε πησω από τόν ήλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή